Isotopes Services International
Our latest news

6 september 2023
ONTMOET DE RLG OP EANM’23!

Bezoek ons in Wien op de toonaangevende bijeenkomst over nucleaire geneeskunde! Van 9 tot 13 september staat het RLG-team op stand 257, samen met andere EITA-leden, om u te ontmoeten, de diensten van de groep te bespreken en al uw vragen te beantwoorden.

Neem voor uw bezoek contact op met Claude Poliart om een afspraak te maken:
c.poliart@isotopes.be
+32 474 01 78 91

15 mei 2023
ONTMOET DE RLG OP PATRAM22!

Loos, Frankrijk, hoofdkantoor Isovital, 11 maart 2023 – Radiopharma Logistics Group (RLG) ;

De Radiopharma Logistics Group neemt deel als exposant aan het Internationale Congres voor Verpakking en Transport van Radioactive Materialen (PATRAM22) van maandag 12 juni tot donderdag 15 juni.

Wij nodigen u hartelijk uit om ons te bezoeken op stand nummer 9. Graag ontmoeten we u om de diensten voor te activiteiten van Isotopes Services International, ISOVital en ISOLife. We willen ook verpakkingen van radioactive producten type A voorstellen van onze partener Vortal, specialist hierin.

Voor meer informatie over het evenement, klik op de volgende link: https://www.patram.org/

Over:
De RLG bestaat uit de bedrijven Isovital, Isolife en Isotopes Services International (ISI). De bedrijven van de groep RLG zijn gespecialiseerd in transport van radiofarmaceutische en van gevoelige materialmen voor nationale en internationale organisaties. Sinds hun oprichting in 2005 en 2007 zijn Isovital en Isolife voortdurend in ontwikkeling. Eind 2017 breidde de RLG uit met de overname van ISI in België. In 2022 ontvingen meer dan 12 milijoen patiënten hun zorg dankzij RLG-bedrijven.

https://www.isovital.fr/
https://www.isolife.fr/
http://www.radiopharmalogistics.com/

Contactpersoon RLG : Philippe Sueur
philippe.sueur@isovital.fr
+33 (0) 3 20 16 02 40

23 april 2019
Nucleaire geneeskunde / Radiofarmacie / Logistiek

Loos, Frankrijk, hoofdzetel van Isovital, 14 maart 2019:
ISOLIFE – Radiopharma Logistics Group (RLG); AFAQ 9001-2015 certificaat voor “de organisatie voor het vervoer van radioactieve en gevaarlijke materialen”.

Na de audit in maart 2019, is Isolife blij om de voortzetting van haar AFAQ 9001-2015-certificering voor “de organisatie voor het vervoer van radioactieve en gevaarlijke materialen” aan te kondigen.

Fabrice Nibart, voorzitter van Isolife zei: “Niet lang na de verwezenlijking van Isovital, bevestigt het behoud van de certificering van Isolife de professionaliteit van onze teams en partners, en we danken hen voor hun inzet. Uniek bij de bedrijven die radioactieve en gevaarlijke materialen vervoeren, deze certificeringen die de drie bedrijven van de RLG-groep gemeen hebben, tonen onze expertise met name voor radioactief transport van type A en B en bevestigen onze vastberadenheid om onze klanten voortdurend betere diensten aan te bieden ” .

Over:
De Radiopharma Logistics Group (RLG) bestaat uit de bedrijven Isovital, Isolife en Isotopes Service International (ISI), allemaal ISO 9001 V2015 gecertificeerd. De bedrijven van de groep RLG zijn gespecialiseerd in radioactief transport van het type A en B, het transport van radiofarmaceutische en van gevoelige materialen voor nationale en internationale organisaties. Sinds hun oprichting in 2005 zijn Isovital en Isolife voortdurend in ontwikkeling. Eind 2017 breidde de RLG uit met de overname van Isotopes Services International in België (ISI). In 2018 ontvingen meer dan 11 miljoen patiënten hun zorg dankzij RLG-bedrijven.

http://www.isovital.fr/

http://www.isolife.fr/

http://www.radiopharmalogistics.com/

Contacteer RLG : Sandra Roque-Verhoye
sverhoye@isovital.fr
+33 (0) 3 20 16 02 49

8 maart 2019
Nucleaire geneeskunde / Radiofarmacie / Logistiek

Loos, Frankrijk, hoofdzetel, 28 februari 2019:

ISOVITAL – Radiopharma Logistics Group (RLG); vernieuwing van het AFAQ 9001-2015 certificaat voor “de organisatie van het transport van gevaarlijke en radioactieve materialen.”

Volgend op de audit van januari 2019, verheugd Isovital zich erop de vernieuwingen van zijn AFAQ 9001-2015 certificering aan te kondigen voor “de organisatie voor transport van gevaarlijke en radioactieve materialen.”

Philippe Sueur, directeur van Isovital zei: “Deze certificering is erg uniek voor bedrijven die radioactieve en gevaarlijke materialen transporteren. Ik wil van de gelegenheid gebruik maken, met name de vernieuwing, om onze partners en team te bedanken die zich volledig toegewijden aan de diensten van onze klanten en hun patiënten. In de markt van nucleaire geneeskunde die continue evolueert en met een steeds grotere betrokkenheid van de grote spelers in de industrie, is een constante vooruitgang van essentieel belang. Het is het DNA van ons bedrijf sinds haar oprichting en we zullen onze inspanningen in deze richting natuurlijk de komende jaren voortzetten. ”

Over:

De Radiopharma Logistics Group (RLG) bestaat uit de bedrijven Isovital, Isolife en Isotopes Service International (ISI). De bedrijven van de groep RLG zijn gespecialiseerd in het transport van radiofarmaceutisch en gevoelig materiaal voor grote nationale en internationale bedrijven. Sinds hun oprichting in 2005 hebben Isovital en Isolife een constante en opmerkelijke evolutie doorgemaakt. Eind 2017 breidde de RLG uit met de overname van Isotope Services International in België (ISI). In 2018 ontvingen meer dan 11 miljoen patiënten hun zorg dankzij de aandelen van RLG bedrijven.

http://www.radiopharmalogistics.com/

http://www.isovital.fr/

http://www.isolife.fr/

 

29 augustus 2018
Patrick Bourdet, oprichter en voormalig CEO van AREVA Med (Orano Med), vervoegt zich bij de Radiopharma Logistics Group (RLG).

Patrick Bourdet, oprichter en voormalig CEO van AREVA Med (Orano Med), vervoegt zich bij de Radio Pharma Logistics Group (RLG). Als consultant van de drie bedrijven van RLG wordt Patrick Bourdet nu aandeelhouder.

In 2017 hebben meer dan 11 miljoen patiënten hun zorgen gekregen dankzij de acties van het bedrijf Radio Pharma Logistics Group.

Philippe Sueur, voorzitter van Isovital zei: “Wij zijn zeer tevreden dat Patrick toetreedt tot het kapitaal van RLG om zo ons uitvoerend comité aanzienlijk te versterken. Patrick zal ons zijn internationale bedrijfservaring, zijn kennis van grote groepen en zijn globale visie op de radiofarmaceutische markt bijbrengen. Hij zal de komende jaren zeer concreet deelnemen aan de ontwikkeling van het bedrijf Radio Pharma Logistics Group.”

Patrick Bourdet heeft daaraan toegevoegd “Ik ben tevreden om toe te treden bij RLG en zijn bedrijven gespecialiseerd in radiofarmaceutische logistieke operaties. In 2017, hebben meer dan 11 miljoen patiënten hun zorgen gekregen dankzij de acties van de bedrijven van RLG en ik ben zeer blij nu verbonden te zijn met de teams van ISOvital, ISOlife en Isotopes Service International, die een essentiële rol spelen in het leven van zieke mensen”.

Over:
Radio Pharma Logistics Group (RLG) bestaat uit de bedrijven Isovital, Isolife en Isotopes Service International (ISI). De bedrijven van de group RLG zijn gespecialiseerd in het transport van radiofarmaceutica en gevoelige materialen voor nationale en internationale bedrijven. Vanaf hun oprichting in 2005, hebben Isovital en Isolife een constante en opmerkelijke evolutie gekend. Eind 2017, breidde RLG zich uit met de overname van Isotopes Service International, in België (ISI). In 2017, hebben meer dan 11 miljoen patiënten hun zorgen gekregen dankzij de acties van het bedrijf RLG.

www.radiopharmalogistics.com
www.isovital.fr
www.isolife.fr
www.isotopes.be

  • 1
  • 2
Close
This service is dedicated to customers of the RLG group that we invite to email info@isotopes.be to get their individual and confidential access codes.