Isotopes Services International
Our latest news

29 augustus 2018
Patrick Bourdet, oprichter en voormalig CEO van AREVA Med (Orano Med), vervoegt zich bij de Radiopharma Logistics Group (RLG).

Patrick Bourdet, oprichter en voormalig CEO van AREVA Med (Orano Med), vervoegt zich bij de Radio Pharma Logistics Group (RLG). Als consultant van de drie bedrijven van RLG wordt Patrick Bourdet nu aandeelhouder.

In 2017 hebben meer dan 11 miljoen patiënten hun zorgen gekregen dankzij de acties van het bedrijf Radio Pharma Logistics Group.

Philippe Sueur, voorzitter van Isovital zei: “Wij zijn zeer tevreden dat Patrick toetreedt tot het kapitaal van RLG om zo ons uitvoerend comité aanzienlijk te versterken. Patrick zal ons zijn internationale bedrijfservaring, zijn kennis van grote groepen en zijn globale visie op de radiofarmaceutische markt bijbrengen. Hij zal de komende jaren zeer concreet deelnemen aan de ontwikkeling van het bedrijf Radio Pharma Logistics Group.”

Patrick Bourdet heeft daaraan toegevoegd “Ik ben tevreden om toe te treden bij RLG en zijn bedrijven gespecialiseerd in radiofarmaceutische logistieke operaties. In 2017, hebben meer dan 11 miljoen patiënten hun zorgen gekregen dankzij de acties van de bedrijven van RLG en ik ben zeer blij nu verbonden te zijn met de teams van ISOvital, ISOlife en Isotopes Service International, die een essentiële rol spelen in het leven van zieke mensen”.

Over:
Radio Pharma Logistics Group (RLG) bestaat uit de bedrijven Isovital, Isolife en Isotopes Service International (ISI). De bedrijven van de group RLG zijn gespecialiseerd in het transport van radiofarmaceutica en gevoelige materialen voor nationale en internationale bedrijven. Vanaf hun oprichting in 2005, hebben Isovital en Isolife een constante en opmerkelijke evolutie gekend. Eind 2017, breidde RLG zich uit met de overname van Isotopes Service International, in België (ISI). In 2017, hebben meer dan 11 miljoen patiënten hun zorgen gekregen dankzij de acties van het bedrijf RLG.

www.radiopharmalogistics.com
www.isovital.fr
www.isolife.fr
www.isotopes.be

24 juli 2018
Welkom op onze nieuwe website!
new

Net gelanceerd, hier kan je de wereld van ISI en al zijn diensten ontdekken.

Specialist in leveringen ‘Just in time dezelfde dag en de volgende dag’, nodigen we je graag uit om meer te weten te komen over ons bedrijf, onze diensten, certifieringen en conformiteit.

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie.

Close
This service is dedicated to customers of the RLG group that we invite to email info@isotopes.be to get their individual and confidential access codes.