Wij zijn gespecialiseerd in de distributie van radiofarmaceutica met een korte levensduur.

Ontdek ons bedrijf

Isotopes Services International
Wie zijn wij?

Gespecialiseerd in zowel “Just in time de dag zelf” als “Just in time de volgende dag”, heeft Isotopes Services International in het afgelopen decennia een sterke kennis en een partnernetwerk opgebouwd dat diensten van hoge kwaliteit levert aan zijn klanten in heel Europa en de rest van de wereld.

Isotopes Services International
Onze diensten

Just in time diensten

Volledig op de hoogte van de behoeften van onze klanten, bieden wij hoogwaardige en “just-in-time” distributiediensten.
We concentreren ons voornamelijk op het transport van radiofarmaceutica.

Logistieke diensten

Isotopes Services International biedt ook opslagruimte, pick & pack diensten, kwaliteitscontrole en rapportage aan.

Luchtvracht en chartervluchten

Fungerend als een Europese toegangspoort biedt Isotopes services International ook luchtvervoer vanaf Brussels Airport over de hele wereld aan.

Controle Toren

Voor zendingen met een hoge gevoeligheid hebben we een end-to-end opvolging en controle, zichtbaarheid over de bestelling, chauffeurs, vracht en externe logistieke partners.

picto

Isotopes Services International
transport en distributie diensten

24
u

distributie in Benelux

24-48
u

distributie in Europa

35
voertuigen

temperatuurgeregelde voertuigen met loodbescherming en GPRS-communicatie

47
getrainde

ADR class 7 bestuurders

24/24u
7dagen/7

service

Pod
Onmiddellijk

tracking & tracing

Isotopes Services International
Certificaten

  • Licentie voor opslag en transport van radioactieve producten
  • Bevoegdheid inzake wettelijke legalisatie van gevaarlijke goederen logistiek
  • Stichtend lid van de European Isotopes Transport Association (EITA)
  • ISO 9001: 2015 gecertificeerd
eita

Isotopes Services International
Ons nieuws

29 augustus 2018
Patrick Bourdet, oprichter en voormalig CEO van AREVA Med (Orano Med), vervoegt zich bij de Radiopharma Logistics Group (RLG).

Patrick Bourdet, oprichter en voormalig CEO van AREVA Med (Orano Med), vervoegt zich bij de Radio Pharma Logistics Group (RLG). Als consultant van de drie bedrijven van RLG wordt Patrick Bourdet nu aandeelhouder.

In 2017 hebben meer dan 11 miljoen patiënten hun zorgen gekregen dankzij de acties van het bedrijf Radio Pharma Logistics Group.

Philippe Sueur, voorzitter van Isovital zei: “Wij zijn zeer tevreden dat Patrick toetreedt tot het kapitaal van RLG om zo ons uitvoerend comité aanzienlijk te versterken. Patrick zal ons zijn internationale bedrijfservaring, zijn kennis van grote groepen en zijn globale visie op de radiofarmaceutische markt bijbrengen. Hij zal de komende jaren zeer concreet deelnemen aan de ontwikkeling van het bedrijf Radio Pharma Logistics Group.”

Patrick Bourdet heeft daaraan toegevoegd “Ik ben tevreden om toe te treden bij RLG en zijn bedrijven gespecialiseerd in radiofarmaceutische logistieke operaties. In 2017, hebben meer dan 11 miljoen patiënten hun zorgen gekregen dankzij de acties van de bedrijven van RLG en ik ben zeer blij nu verbonden te zijn met de teams van ISOvital, ISOlife en Isotopes Service International, die een essentiële rol spelen in het leven van zieke mensen”.

Over:
Radio Pharma Logistics Group (RLG) bestaat uit de bedrijven Isovital, Isolife en Isotopes Service International (ISI). De bedrijven van de group RLG zijn gespecialiseerd in het transport van radiofarmaceutica en gevoelige materialen voor nationale en internationale bedrijven. Vanaf hun oprichting in 2005, hebben Isovital en Isolife een constante en opmerkelijke evolutie gekend. Eind 2017, breidde RLG zich uit met de overname van Isotopes Service International, in België (ISI). In 2017, hebben meer dan 11 miljoen patiënten hun zorgen gekregen dankzij de acties van het bedrijf RLG.

www.radiopharmalogistics.com
www.isovital.fr
www.isolife.fr
www.isotopes.be

Contacteer ons

Adres

Isotopes Services International
Mercuriusstraat, 26
B-1930 Nossegem Zaventem
België

Telefoon/Fax

Tel: +32 02 302 49 70
Fax: +32  02 302 49 80

E-mail
info@isotopes.be
Close
This service is dedicated to customers of the RLG group that we invite to email info@isotopes.be to get their individual and confidential access codes.